Cautati
Produse
  Menu Close

  Transport si retur

  TRANSPORT

  Livrare se face prin Compania Fan Courier Express sau Sameday

  Transportul este GRATUIT la comenzile de peste 200 RON.

  Taxa de transport (Include Taxa transport, asigurare + Taxa Ramburs):

  Fan Courier: 18 RON

  Sameday: 15 RON

  Easybox: 9 RON

  In cazul comenzilor platite cu cardul bancar la easybox, se aplica o taxa de procesare plata la livrare in valoare de 3 RON

  In cazul comenzilor platite prin ramburs cash la curier, se aplica o taxa de 3 RON

  Produsele sunt asigurate pe timpul transportului iar costul asigurarii este inclus in costul total al transportului.

  Livrarile se fac intre zilele de Luni si Vineri.

  Nu exista alte taxe ascunse.

  Termenele de livrare variaza intre 1 si 2 zile lucratoare.

  RETURNAREA PRODUSELOR

  Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

  Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

  Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

  Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii RECOSPORT SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

  RECOSPORT SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care RECOSPORT SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

        1. Retur gratuit prin Easybox Sameday

  Returul prin easybox este posibil doar pentru produsele eligibile, in functie de tipul si dimensiunile produsului.

  • mare = 47 x 44.5 x 39 cm     
  • mediu = 47 x 44.5 x 20 cm
  • mic = 47 x 44.5 x 10 cm

  Cum returnezi un produs prin easybox:

        1. Acceseaza link-ul: https://return.sameday.ro/recosport

        2. Asigura-te ca produsul este ambalat intr-un colet ce respecta dimensiunile sertarelor, iar greutatea produsului, incluzand ambalajul, nu depaseste 20 de kilograme.

        3. Completeaza fisa de retur din contul tau de client astfel :

  • Datele tale de identificare : Numarul Comenzii, Prenumele si Numele, Adresa de E-mail si Numarul de Telefon;
  • Alege easybox-ul din orasul tau la care doresti sa faci returul;
  • Bifeaza cele doua casute care reprezinta acordul tau cu politica de confidentialiatate si prelucrarea datelor tale
  • Trimite formularul de retur si vei obtine imediat un cod QR pe care il vei folosi pentru deschiderea sertarului tau la Sameday easybox. Acest cod se scaneaza la easybox in dreptul ecranului dedicat

        4. Coletul odata predat la easybox, vei primi un e-mail de confirmare cu datele de retur. Asa vei putea urmari livrarea returului catre magazin.

         2. Retur prin curier

  Returul gratuit este valabil doar pentru firmele de curierat Fan Courier si Sameday, pentru alte firme de curierat se percepe o taxa de transport suporata de catre client.

  Pasii pentru returul prin Fan Courier sunt urmatorii :

  1. Ambaleaza corespunzator produsul pe care doresti sa il returnezi;
  2. Completeaza formularul pentru generarea AWB-ului si lanseaza comanda de ridicare direct din platforma.
  3. In functie de optiunea aleasa, poti preda curierului expeditia pe care doresti sa o returnezi sau poti merge la cel mai apropiat sediu FAN Courier pentru predare personala. In ambele situatii este nevoie sa le comunici reprezentantilor FAN numarul de comanda si numarul de AWB aferente comenzii tale, pe care le vei primi pe e-mail.

  De altfel, produsele pot fi aduse personal sau prin reprezentant la sediul nostru (Str. Vidului Nr 7 Ferma 9 Hala 2; Luna de Sus; Cluj;) ori pot fi trimise prin curierat rapid catre adresa indicata anterior (puteti apela la Fan Courier (telefon: 021-9336)

  Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

  Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne contactati la adresa: office@recosport.ro