Cautati
Produse
  Menu Close

  Termeni si conditii

  Termeni si conditii RECOSPORT

  Folosirea (vizitarea sau comanda produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenelor si conditiilor.
  Acest site este intretinut si administrat de RECOSPORT care va fi denumit in continuare "Societate".
  Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-urilor Recosport este denumita "Client".
  Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site vor fi denumite in continuare "continut".
  Intregul continut al site-ului este proprietatea Societatii, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.
  Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.
  Preturile, disponibilitatea si descrierea produselor afisate pe site sunt informative iar fara confirmarea suplimentara informatiilor in mod scris din partea companiei, RECOSPORT nu isi asuma responsabilitatea legala pentru eventualele greseli de editare, afisare si/sau listare.
  Recosport isi rezerva dreptul de a refuza comanda din considerente interne fara notificare prealabila.