Cautati
Produse
    Menu Close

    Despre noi

    RecoSport are ca principal obiect de activitate importul si distributia de suplimente nutritive si produse pentru sportivi dar si accesorii sportive si aparatura medicala. Ne-am inceput activitatea in Cluj Napoca si inca din anul 2011, suntem ajutorul dumneavoastra principal atunci cand aveti nevoie de un imbold pentru a deveni sportivi de performanta, dar si daca va decideti sa practicati sportul ca un simplu mod de a va petrece timpul liber. Va punem la dispozitie toata gama de suplimente necesare corpului atunci cand acesta este supus unui efort intens si indelungat, suplimente nutritive necesare recuperarii dupa efort dar avem si accesorii si aparatura ce sustin recuperarea dupa eventuale accidentari si interventii.


    Este de mentionat faptul ca RecoSport are ca parteneri cele mai rezonante nume din lumea sportului, producatori precum Multipower, Z-Konzept, Body Attack- pe partea de suplimente si RehabMedic, Pino, Sveltus- pe partea de accesorii sportive si aparatura medicala.

    Suntem indeosebi dedicati calitatii, de aceea suplimentele nutritive, produsele sportive si intreaga gama de servicii pe care le gasiti la noi, reflecta profesionalism si dedicare completa. De asemenea, raportul calitate- pret este demonstrat ca fiind cel mai bun de pe piata din Romania, lucru afirmat de intreaga noastra lista de clienti si parteneri. Printre acestia se numara prestigioase sali de fitness din Romania, peste 90% din cluburile sportive din toata tara, echipe de football nationale dar si internationale.